30 години Булавто

FordTrucks 100 нови влекача Ford Trucks достави Булавто АД за свой клиент 16-05-2018

bulauto-100-novi-vlekacha-2

През м. май за компанията Севан ООД бяха доставени 100 нови влекача Ford Trucks 1848T. Доставката беше финализирана от Бургас Трак Сервиз ЕООД.

Влекачите (4x2) са предназначени за теглене на 100 нови самосвални полуремаркета Wielton. Те са с най-мощната конфигурация на 13-литровия двигател Ecotorq (мощност 480 конски сили) и автоматизираната скоростна кутия на ZF.

Двигателят е избран на база предишен опит на клиента – влекачите с по-малки мощности, които е използвал до момента, не са се справяли адекватно при транспортните дейности с пълни ремаркета, типични за работата на Севан ООД.

Автопаркът на клиента наброява вече 200 композиции с новите влекачи и полуремаркета.

Моментът на подписването на сделката е предшестван от почти едногодишни тестове, започнали от август 2017 г. Г-н Павлин Бошнаков, управител на Бургас Трак Сервиз уточни, че по време на тестовете са изминати повече от 60 хиляди километра. Ръководителят на транспорта в Севан ООД, г-н Стоян Петров, смята, че влекачът се е справил отлично със задачите, за които е предназначен. На тази база клиентът е взел окончателното си решение.

Новите автомобили са с 3 години пълна гаранция, а гаранцията за силовата линия е 5 години. Ръководството на Севан ООД е поставило изискване да има осигурена 24/7 мобилна група. Това не е всичко: подсигурена е и една заместваща машина за случаите, в които има неизправен влекач.

bulauto-100-novi-vlekacha-3

Генералният мениджър на Ford Trucks за България, Виктор Вълку, е убеден, че новите влекачи ще оптимизират и подобрят работата на транспортния парк на Севан ООД.

Компанията Севан ООД се занимава с производство, преработване и търговия на международните пазари на земеделски стоки, като слънчоглед, царевица, пшеница, ечемик, рапица, кориандър. Фирмата доставя и сертифицирани семена за посев, препарати за растителна защита и торове. За компанията, която има дългосрочни бизнес отношения с утвърдени международни компании от цял свят, е важно да има надежден транспорт и правилните партньори.

Източник: FordTrucks.bg

Предишно събитие Следващо събитие