FordTrucks Булавто достави 100 нови влекача Ford Trucks 16-05-2018

bulauto-100-novi-vlekacha-2

На 16 май Бургас Трак Сервиз ЕООД финализира доставката на 100 нови влекача Ford Trucks 1848 T на Севан ООД.

Влекачите (4х2), които ще теглят 100 нови полуремаркета Wielton, са с 13-литровия двигател Ecotorq с мощност 480 к.с. Избрана е най-мощната модификация на 13-литровия двигател. Този избор е продиктуван от досегашния опит на клиента с използване на влекачи с по-ниски мощности, които са се оказали недостатъчни при транспортните операции с пълен товар, типични за работата на клиента. Всички нови влекачи са оборудвани с автоматизираната предавателна кутия на ZF.

Новата голяма доставка разширява автопарка на Севан ООД, който вече наброява 200 композиции.

Павлин Бошнаков, управител на Бургас Трак Сервиз припомни, че до сделката се е стигнало след многомесечни тестове, започнали още през август 2017 година, по време на които са изминати около 60 000 километра. Стоян Петров, ръководител транспорт във фирмата-клиент, обясни, че машината се е справила чудесно със задачите, които изпълнява транспортният парк на клиента и на тази база ръководството на фирмата е направило окончателния си избор. 28 от новите сто влекачи са предадени предварително, регистрирани и изпратени в Полша за получаване на новите специализирани полуремаркета.

Новодоставените автомобили са с 3-годишна пълна гаранция, а гаранцията за силовата линия е 5-годишна. Едно от условията на клиента е било да има на разположение 24 часа в денонощието мобилна група. Още едно голямо предимство за него е, че е подсигурен и 1 заместващ автомобил, за случай, че по някакви причини се наложи да се върши ремонт на влекач.

bulauto-100-novi-vlekacha-3

Виктор Вълку, генерален мениджър Булавто Ford Trucks България, изрази убеждението си, че новите машини на Ford Trucks ще направят по-ефективна работата на автопарка на Севан ООД. Г-н Вълку е изключително удовлетворен от сделката, до която се е стигнало след многомесечна работа на екипите на много хора от Бургас Трак Сервиз, Булавто и Ford Trucks.

Източник: https://www.kamioni.bg/bg/menu/10/post/21498/Bulavto-dostavi-100-novi-vlekacha-Ford-Trucks

Предишно събитие Следващо събитие