30 години Булавто

FordTrucks Четири нови комунални машини за нуждите на Община Казанлък 09-09-2022

Четири нови комунални машини за нуждите на Община Казанлък

 

БУЛАВТО АД достави на Общинското предприятие "КД и ПИС" 4 нови автомобили FORD TRUCKS за нуждите на Община Казанлък. И четирите автомобила са на шаси 1833 DC, като два от тях са стандартни сметосъбиращи  - 15 куб. м., един мултифункционален и един комбиниран, който сметосъбира и измива контейнери и кофи, отвътре и отвън.

ТРИ В ЕДНО - Мултифункционалният автомобил бе наречен от клиента „Три в едно“ - 

  • Самосвал, необходим за нуждите на предприятието;

  • Водоноска за поливане, измиване на улици и при неоходимост за дезинфекция. Към водната система има допълнителна функция водоструен апарат, с който могат механично да се почистват улиците, докато камионът е в движение;

  • Последната част от „триото“ е оборудван снегорин с гребло и песакар.

Ето какво казва Севдалин Сандев от Общинското предприятие "КД и ПИС" – „Това е новаторски автомобил, перфектен за летния период. Ще използваме и зимното му предназначение“.

Другата нова придобивка за Община Казанлък е камион с възможност за измиване на контейнери.
Камионът всъщност е сметосъбиращ с добавено устройство – дюза под високо налягане и водна помпа за измиване на контейнери, след тяхното изпразване. В съда може да се позлва и дезинфектант за по-добро измиване. Има възможност и за странично измиване на контейнери, чрез отделна, независима помпа.

Предишно събитие Следващо събитие