30 години Булавто

FordTrucks FORD TRUCKS BULGARIA ПРЕДСТАВЯ ИНТЕРЕСНИ МОДЕЛИ НА TRUCK EXPO 2022 13-06-2022

FORD TRUCKS BULGARIA ПРЕДСТАВЯ ИНТЕРЕСНИ МОДЕЛИ НА TRUCK EXPO 2022

От 16 до 18 юни 2022 годниа, за пета поредна година Truck Expo ще се превърне във форум на тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства с инвестиционно предназначение.

Традиционно Ford Trucks Bulgaria ще представи на специализираната и професионална аудитория най-продаваните си модели:

F-MAX – Камион на 2019 г. флагманът при влекачите показа две нови версии през 2021 г.

Удължена версия F-MAX L

FordTrucks Bulgaria F-MAX L

Уникалната функция Eco + Mode ограничава мощността на двигателя от 500 к.с., на 450 к.с. Това става или чрез команда от таблото, дадена от шофьора, или чрез мобилното приложение от Флийт мениджъра. Функцията позволява намаляване на разхода на гориво до 8% при мисии, които не изискват използване на пълната мощност. Така на практика камионът разполага с два двигателя. 

12-степенната автоматична скоростна кутия е ZF от най-новото поколение, а мощната двигателна спирачка е 400 кВт, в комбинация с интардер до 1000 кВт.

Кабината е изключително просторна,  разработена специално за транспорт на дълги разстояния. Има равен под, широка е 2,5 м, а вътрешната ѝ височина е 2,16 м. Разполага с огромни багажни отделения, всичко е лесно достъпно за водача, а панелът с инструменти е ясен и информативен.

Между множството полезни функции налице са и Eco-Roll, Адаптивен круиз контрол и GPS- базирана система „MAX Cruise“, която управлява двигателния тракт съобразно терена.

 

Версията L осигурава на клиентите на F-MAX по-дълго междуосие и резервоари от 1350 л., което намалява разхода на гориво и позволява на клиентите да изминат до 5000 км с едно зареждане.

 

Лимитираната версия BLACK LINE

FordTrucks Bulgaria F-MAX Blackline

Изключително луксозното вътрешно оборудване, решено в черен и син цвят и уникален външен изглед, заимстван от легендарния Форд GT.

Тази версия е налична само в стандартната дължина на влекача и притежава всички допълнителни характеристики, с изключение на големите резервоари от 1350 л.

Между множеството полезни функции са Eco-Roll, Адаптивен круиз контрол и GPS-базирана система „MAX Cruise“, която управлява двигателния тракт съобразно терена.

 

Ford Trucks 4142D - супер работникът в голямото семейство на Ford Trucks

FordTrucks Bulgaria 4142M IMER Betonmikser

Различните варианти на обновения модел за строителство 4142 покриват целия спектър от мисии и е подходящ за всякакъв вид условия.

Със своята колесна формула 8X4, този модел е маневрен, а подобреният двудисков съединител помага за удължаване на експлоатацията на машината. Това гарантира безкомпромисно изпълнение, дори и през най-дългия работен ден.

Представената версия на Truck Expo 2022 е подходяща и оборудвана за превоз на бетон. Автомобилът е с 12,7-литров двигател Ecotorq, 6-цилиндров, дизелов, турбокомпресор с променлива геометрия (VGT), мощност 420 к.с. при 1800 об./мин, въртящ момент 2150 Нм при 1000– 1300 об./мин. Надстройката е на италианския производител IMER, с 10 кубиково буре.

 

Ford Trucks 1833 -  Четири в едно

FordTrucks Bulgaria 1833 Мултифункционален

След успешното си представяне в комуналните дейности, заемайки лидерски позиции на пазара, Ford Trucks 1833 намери своето ново приложение, създаване на мултифункционален автомобил, подходящ за извършване на различни дейности, в зависимост от мисията и периода от годината. На базата на основната надстройка, тип самосвал, е инсталирана хидравлична система, която е способна да захрани с мощност различни видове допълнително оборудване.

Основни функции на FORD 1833:

  • Самосвална надстройка за битови и зелени отпадъци;
  • Цистерна за вода, с възможност за монтаж предна система за миене на улици и мантинели;
  • Оборудване за метене на улици;
  • Пясъкоразпръсквател и монтаж на снегоринно гребло за зимно почистване и опесъчаване, осоляване  или третиране сн препарати.

БУЛАВТО очаква своите посетители на посетителите на TRUCK EXPO в Пловдив, външна площ А6, точно до главния вход.

Предишно събитие Следващо събитие