30 години Булавто

FordTrucks FORD TRUCKS BULGARIA с подходящи транспортни решения за Аграрния бизнес 09-05-2023

 

 За поредна година FORD TRUCKS BULGARIA ще участва на БАТА АГРО – изложение за земеделска техника и всичко за селското стопанство.

От 15 до 19 май 2022  екипът ни ще очаква  посетителите на специализираното изложение, за да предложи транспортни решения в помощ на техния бизнес.

 

Зърновоз.

Камионът е най-новия помощник в транспортирането на зърнени култури от полето директно до крайната цел. С обем на надстройката от 30 куб.м., самосвалът на FORD TRUCKS 4142D е надежден, високопроходим и много ефективен. Разполага с 420 к.с двигател. Стандартана конфигурация включва механична скоростна кутия ZF, но може да се поръча и автоматична. Надстройкта е олекотена и здрава.

 

F-MAX L

Тази модификация на модела позволява инсталирането на резервоари за гориво с вместимост 1350 л. Този факт, заедно добрия разход на гориво, позволява на клиентите да изпълняват своите мисии на  разстояния до 5000 км с едно зареждане, както и да подобрят времето за изпълнение на самата мисия. 

В допълнение, тази модификация е снабдена уникалната функция Eco + Mode, която ограничава мощността на двигателя от 500 к.с., на 450 к.с. Това става или чрез команда от таблото, дадена от шофьора, или чрез мобилното приложение от Флийт мениджъра. Функцията позволява допълнително намаляване на разхода на гориво до 8% при мисии, които не изискват използване на пълната мощност. Така на практика камионът разполага с два двигателя. 

12-степенната автоматична скоростна кутия е ZF от най-новото поколение, а мощната двигателна спирачка е 400 кВт, в комбинация с интардер до 1000 кВт.

Кабината е изключително просторна,  разработена специално за транспорт на дълги разстояния. Има равен под, широка е 2,5 м, а вътрешната ѝ височина е 2,16 м. Разполага с огромни багажни отделения, всичко е лесно достъпно за водача, а панелът с инструменти е ясен и информативен.

Между множството полезни функции налице са и Eco-Roll, Адаптивен круиз контрол и GPS- базирана система „MAX Cruise“, която управлява двигателния тракт съобразно терена.

Версията L е с по-дълго междуосие.

 

FORD TRUCKS BULGARIA очаква посетителите на Летище Стара Загора, външна площ, сектор В.

Предишно събитие Следващо събитие