30 години Булавто

FordTrucks Ford Trucks разкрива своя път към нулеви емисии на Международното изложение на автомобили за работа 2022 (IAA) 31-07-2022

Ford Trucks разкрива своя път към нулеви емисии на Международното изложение на автомобили за работа 2022 (IAA)

 

Ford Trucks, победител в престижната международна награда „Камион на годината“ в Хановер със своя  F-MAX през 2018, се връща на Международното изложение на автомобили за работа с нова изненада по своя път към нулеви емисии, технологии и иновации, напредва към световната конкуренция като отличаващ се играч в производството, дизайна и разработването на продукти.

 

Световната марка на Ford за индустриални автомобили – Ford Trucks ще разкрие своята актуална позиция по време на Международното изложение на автомобили за работа (2022 IAA Transportation ), водещият в света форум за мобилност, транспорт и логистика, който ще се проведе от 20ти до 25ти септември в Хановер.  На своя щанд компанията ще покаже носителят на международна награда F-MAX и ще представи своята пътна карта с транспортни решения за неутрални емисии  CO2, както и нови спецификации, нови функционалности, осигуряващи на клиентите на Ford Trucks технологии за свързана мобилност, предлагащи повече удобства и по-висока ефективност.

 

В качеството си на иновативна марка, чиято цел е „да бъде приятел по пътя, който се грижи за клиентите и помага бизнесът им да процъфтява“, приоритет в нашия фокус е бъдещето и усилията, вложени в изследвания и развитие на технологии от следващо поколение. Преходът на тежкотоварните автомобили към нулеви емисии е от решаващо значение за устойчиво бъдеще. Затова наша основна цел е да дадем своя принос в намаляването на оперативните разходи и нулеви CO2 емисии в пътния транспорт, като същевременно увеличим продуктивността на автопарка“  казва  Серхан Турфан, Вице-пезидент на  Ford Trucks. „С нетърпение очакваме да представим нашитте иновации, свързани с нулевите емисии и новите технологии за свързаност, с които бизнесът на нашите клиенти ще се разраства“.

 

Ford Trucks надгражда върху повече от 50-годишен опит и динамично продуктово развитие в сферата на тежкотоварните автомобили. На Междунаросното изложениена автомобили за работа през 2022 компанията ще издигне постиженията си в технологиите от ново поколение на следващото ниво с новите си продуктови версии, както и модернизирани услуги и технологии на продуктовата си гама, представена в повече от 40 държави.  

 

Ford Trucks ще покаже на своя щанд последните версии на носителя на международната награда Камион на годината F-MAX, както и най-новите технологии и услуги.   


Прес конференция:

Щанд на Ford Trucks , Зала 21

Понеделник, 19 септември, 12:10-12.30

 

Serhan Turfan, Вице-президент на Ford Trucks, Burak Gökçelik, Асистент на генералния директор на Ford Otosan and  Emrah Duman, Директор на международните пазари на Ford Trucks ще бъдат на разположение за интервюта на 19 септември.

Следващо събитие