30 години Булавто

FordTrucks Камионът на годината FORD TRUCKS F-MAX с премиера в София! 06-04-2019

На 5-ти и 6-ти април 2019г. базата на „БУЛАВТО“ АД - официален вносител на FORD TRUCKS, в гр. София на бул. Околовръстен път №757, се проведе представянето на НОВИЯТ F-MAX – победител в международния конкурс “Камион на годината - 2019”.


„Изцяло новият F-MAX, проектиран и разработен от FORD TRUCKS от самото начало, придоби значително признание и популярност на световната сцена”, каза генералният директор на БУЛАВТО - FORD TRUCKS България, г-н Виктор Вълку. „Като носител на Международната титла „Камион на годината” - най-уважаваната и престижна награда в индустрията за тежкотоварни автомобили, F-MAX е проектиран да отговори максимално на очакванията и изискванията на клиентите на FORD TRUCKS. Казвайки „Новият Гигант е в града“, ние сме щастливи да представим F-MAX на българския пазар“.

 

Първият клиент, който заяви своето довери във възможностите на новия F-MАX, e една от известните български транспортни компании с повече от 25 години опит в международния транспорт - „Литекс Транспорт“ ЕООД. Церемонията по връчване на ключовете за първите 15 бройки се проведе по време на Европейското Роудшоу в София на 5-ти Април.

 

Повече за F-MAX  

 

Новият FORD TRUCKS F-MAX комбинира мощност, комфорт и технология, за да осигури на шофьорите на дълги разстояния максимална свобода на движение в рамките на 2.5-метровата кабина, проектирана с равен под и патентовани багажни отделения в стила на самолетната технология. С мощност от 500 к.с., F-MAX предлага икономия на гориво и по-ниски експлоатационни разходи. F-MAX е разработен, за да достави мощността и производителността, която потребителите търсят в предизвикателни условия, като това бе постигнато чрез провеждането на над 5 милиона километра тестове в 11 страни на 4 континента. Проектиран за различните пазарни изисквания, новият F-MAX успешно премина всички изпитания, проведени в най-тежките климатични условия и терени.

 

FORD TRUCKS F-MAX е изцяло фокусиран върху технологиите на бъдещето и позволява информацията да е винаги достъпна чрез ConnectTruck, осигурявайки на потребителите връзка с техните превозни средства навсякъде по света. F-MAX е първият модел на FORD TRUCKS, който предлага не само тази възможност, но и модерни технологии, включващи “predictive” круиз контрол и мултимедийна система, които улесняват работата на водачите и ръководителите на автопарка.

 

След гостуването си в Пловдив и София, Европейското Роудшоу ще продължи към Бургас като домакин ще бъде БУРГАС ТРАК СЕРВИЗ ООД на 8-ми и 9-ти април и завърши във  Варна в базата на БУЛАВТО АД на 12ти и 13ти април.

Предишно събитие Следващо събитие