30 години Булавто

FordTrucks ПЪРВИЯТ 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКИ FORD TRUCKS И 30 ГОДИНИ БУЛАВТО НА TRUCK EXPO 2023 07-07-2023

ПЪРВИЯТ 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКИ FORD TRUCKS И 30 ГОДИНИ БУЛАВТО НА TRUCK EXPO 2023

За поредна година БУЛАВТО взе участие в най-голямото изложение за специализирани превозни средства с инвестиционно предназначение.

Тази година поводът бе двоен. Булавто отпразнува 30-годишнината от основаването си, заедно със своите клиенти и партньори. Nа своя щанд FORD TRUCKS бе представено следващото поколение на FORD TRUCKS, първият 100% електрически камион.  Разработен с цел „да бъде приятел по пътя, който се грижи за клиентите си и помага за развиването на техния бизнес“, той се откроява с разширени функции за свързаност и обещава да бъде силно кокурентен на европейските пазари със своята атрактивна крайна цена на придобиване.

F-MAX L – флагманът в гамата на Ford Trucks, както и 4142D – Супер работникът също привлякоха вниманието на посетителите.

Като за празник, вкусна храна бе приготвена на място от Ути Бъчваров и неговия екип. За доброто настроение се погрижи DJ, а многото въпроси и награди за знаещите допринесоха за празничната атмосфера и забавление за гостите.

Екипът на БУЛАВТО благодари  на всички партньори и приятели, които уважиха празника. Продължаваме пътя на развитие и усъвършенстване, за да предлагаме високото качество на продукти и услуги, които те очакват и заслужават.

На събитието присъства и г-н Сердар Кайлъ – Регионален мениджър на Ford Trucks за Балканите и Югоизточна Европа. Общирното му интервю с новости за развитието на Ford Trucks – тук.

 

 


Предишно събитие Следващо събитие