30 години Булавто

За БУЛАВТО

Булавто - вносител на камиони Форд 

БУЛАВТО АД е основано през 1993 година в гр. Варна от хора, обичащи автомобилите, скоростите и сервизите. Започва дейността си с продажба и лизинг на леки (нови и употребявани) автомобили. От 2001 година съсредоточава развитието си върху продажба и сервиз на тежкотоварни и пожароспасителни автомобили, автобуси, специализирана техника, сервиз с оригинални резервни части.

От септември 2016 г. БУЛАВТО АД е официален вносител и на товарни автомобили FORD TRUCKS. Основните продажбено-сервизни центрове се намират в градовете София и Варна. В тях се извършва продажба и гаранционен и извънгаранционен сервиз на пълната гама товарни автомобили - влекачи, самосвали, специализирана техника и др. , както и на оригинални резервни части за тях.

БУЛАВТО АД разполага с голяма мрежа сервизни партньори в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Шумен, Русе, Велико Търново и Троян и така покрива територията на цялата страна.

С натрупаните повече от 23 години опит в продажбите и сервиза, БУЛАВТО предлага на многобройните си клиенти от цялата страна лична консултация, съобразена с нуждите им, световно известни продукти и висококачествен сервиз, за да отговори на големите очаквания, които те заслужават.

Дружеството е сертифицирано съгласно стандарти ISO 9001:2008 и ISO 14001:2005.