30 години Булавто

Нашият манифест

 Да споделим товара!

Такъв е животът… Където и да се намираме, копнеем за любимите хора, които сме оставили зад гърба си. А споделеният копнеж тежи два пъти по-малко. Поради тази причина съществуваме ние – за да споделим товара..

За да обичаме ни е нужна сила, но за да оставим любимите си, ни е нужна по-голяма сила… Преди дълго пътуване можем да заредим нужното гориво, но малката снимка на спомените ни с любимите хора е тази, която ни зарежда с необходимата енергия и ни помага да продължим напред. Ние знаем колко дълъг може да изглежда пътят, как неусетно се менят сезоните и как бързо растат децата ни с всеки изминал ден. Превозваме тонове брашно, за да заработим хляба си, който да споделим с близките си.

В бизнеса казват: „Думата е чест!“. Кой товар би могъл да тежи повече от обещанието? Може ли човек да загърби хората, които са му гласували доверие? Ние преодоляваме всеки един път, в която и посока да поеме той, защото знаем, че не само спазваме поетият ангажимент, но и обещанието си.

Някой ден… може би… машините ще могат да намалят тежестта на копнежа точно толкова добре, колкото добре превозват товари. Но до настъпването на този момент съществуваме ние. Присъединете се към нас! Ние продължаваме винаги напред… Както казват: „Ако искаш да стигнеш бързо – тръгни сам. Но ако искаш да стигнеш далеч – тръгваме заедно!“.

Да споделим товара!