30 години Булавто

FordTrucks НОВАТА ПРОДУКТОВА СЕРИЯ F-LINE – МОДЕРЕН ДИЗАЙН, ТЕХНОЛОГИЯ И БЕЗОПАСНОСТ 28-11-2023

НОВАТА ПРОДУКТОВА СЕРИЯ F-LINE – МОДЕРЕН ДИЗАЙН, ТЕХНОЛОГИЯ И БЕЗОПАСНОСТ

 

Ford Trucks представя F-LINE - едно ново преживяване със своя нов дизайн, технология за свързаност и подобрени функции за безопасност.

Със своята иновативност и гъвкавост серията F-LINE позволява на Ford Trucks да обслужва по-широк спектър от клиенти в сектора на тежкотоварните превозни средства..

Новата гама включва три сегмента:

- камиони за дистрибуция на средни и дълги разстояния;

- влекачи за международен транспорт с висока производителност

F-LINE

- строителна серия

Дизайн, вдъхновен от F-MAX

Кабината и екстериорният дизайн на серията F-LINE, вдъхновени от F-MAX, са разработени, за да подобрят ергономичността, комфорта и ефективността.

Интериорният дизайн набляга на оптимален комфорт и качество, докато екстериорът осигурява стилна, динамична и впечатляваща външност. Комфортът при шофиране е осигурен от 9-инчовия мултимедиен дисплей, от който водачът управлява много функции в кабината, обновени тапицерии за седалките, нов волан и контролни бутони. Обновените предна решетка, броня, фарове, калници, врата и огледало съчетават мощ и стил, като в същото време увеличават ергономичността с обновения дизайн.

Безопасно шофиране, осигурено от най-новите технологии

Информационната система за мъртвата точка, камерата за задно виждане, разпознаването на пътните знаци, проследяването на налягането на гумите, аварийният стоп сигнал и блокиращото устройство при употреба на алкохол осигуряват безопасно пътуване по всички пътища.

Системата за помощ преди сблъсък с разпознаване на пешеходци, интелигентният адаптивен круиз контрол със Stop & Go, автоматичните фарове за дълги светлини и предупредителния сигнал за напускане на лентата осигуряват още по-безопасно и проятно преживяване за шофьорите.

Ford Trucks поема ангажимента до 2040 година продуктовото фолио да включва само нулевоемисионни превозни средства. В съответствие с тази цел компанията следва своя план за нулеви емисии, свързани и автономни технологии в сектора на тежкотоварните автомобили с названието „Поколение F”.

Предишно събитие Следващо събитие