30 години Булавто

FordTrucks Пети сервизен ценър на Ford Trucks за България 18-05-2018

Старозагорската фирма Глобалкар ЕООД се присъедини като оторизиран сервиз към веригата обекти в София, Бургас, Варна и Пловдив. Множество гости присъстваха на събитието на 17 май: клиенти, партньори, приятели, хора от бранша, представители на Булавто АД - официалния вносител на Ford Trucks, както и от завода производител.

Новият сервизен център, който е официален дилър на Toyota за Стара Загора и региона, се намира на изхода от града в посока Нова Загора и Сливен, в един регион с балансирано развит транспорт, промишленост и селско стопанство. Макар да работят на едно място, екипите за двете марки са отделни, в т.ч. и за резервните части. Първоначално за Ford Trucks започват да работят диагностик и двама механици. Обучението на екипа е започнало преди откриването на центъра. Специализираният сервиз, който е разположен на площ около декар, изначално е проектиран за тежкотоварни автомобили и автобуси. Разполага с три канала: два от тях да дълги, с 13,5 тонни канални повдигачи и един канал за преден мост. Оборудването включва различни специализирани инструменти, както и стенд за регулиране на геометрия JOSAM.

"Стремим се към повече продажби и по-добро сервизно обслужване. Благодарим на Булавто, че ни гласува доверие да станем техен партньор в представянето на камионите Ford", каза Константин Камов, управител на Глобалкар ЕООД. И допълни "Сервизният център тук ще извършва гаранционно и следгаранционно обслужване и ремонти. Ще се стремим и да извършваме продажби. Новото партньорство ни позволява да натрупаме синергия, обем и репутация не само с автомобилите Toyota, но и с призната марка като камионите Ford Trucks, които са много здрави, на поносима цена и обслужването им не е скъпо. Новият център позволява марката да бъде по-близо до клиентите."

Виктор Вилку, генерален мениджър Ford Trucks в Булавто, сподели удовлетворението си от динамичното разширяване на мрежата от центрове на Ford Trucks в страната.

Селим Язъджъ, управляващ директор Ford Trucks, Източна Европа и Балкани приветства гостите от страна на производителите. Той благодари на партньорите и изказа увереност, че откриването на петия сервизен център в България ще допринесе за укрепване присъствието на марката Ford Trucks в България, а като цяло и в Европа, където компанията си е поставила амбициозната цел да удвои пазарния си дял до началото на 20-те години, минавайки 10-процентовата граница.

ford-trucks-stara-zagora-serviz-2

Източник: FordTrucks.bg

Предишно събитие Следващо събитие