30 години Булавто

FordTrucks Новини

FORD TRUCKS представи модификация “L” на влекача F-MAX - камион на 2019г, самосвал, бетонмиксер и сметосъбираща машина на TRUCK EXPO 2021

FORD TRUCKS представи модификация “L” на влекача F-MAX - камион на 2019г, самосвал, бетонмиксер и сметосъбираща машина на TRUCK EXPO 2021   На най-голямото изложение на тежката автомобилна индустрия TRUCK EXPO 2021, БУЛАВТО АД представи модификация “L”на влекача F-MAX - камион на 2019г. F-MAX съчетава мощност от 500 к.с., комфорт и иновации. Характерен е с уникален стил, икономичност и екологичност. Осигурява на шофьорите на дълги и средни разстояния максимална свобода на движение в рамките на голямата 2,5-метровата кабина, проектирана с равен под и патентовани багажни отделения в стила на самолетните технологии.   Гамата на FORD TRUCKS се допълваше от самосвал със задно разтоварване с модел на шаси 4142 D и надстройка със заоблен кош (изработен от материал HARDOX), обем 20…

Повече
Първа партида от двадесет самосвала FORD TRUCKS 4142 D за една от водещите фирми в строителния сектор

Първа партида от двадесет самосвала FORD TRUCKS 4142 D за една от водещите фирми в строителния сектор   БУЛАВТО АД достави на една от водещите фирми в строителния сектор първата партида от 20 самосвала с модел 4142 D. Камионите са с стандартните параметри – 420 к.с., механична ZF скоростна кутия, задвижване 8х4, показващи най-добри експлоатационни качества, направили модела водещ на пазара на самосвали.   Самосвалната надстройка е с обем 20 куб.м., със задно разтоварване и заоблен кош (изработен от материал HARDOX), подходящ за транспорт на инертни материали.   Автомобилите ще се използват за изграждане на най-новите инфраструктурни проекти.

Повече
Тежките кариерини условия не са проблем за новия XD модел на самосвал FORD TRUCKS 4142 с усилено окачване

Тежките кариерини условия не са проблем за новия XD модел на самосвал FORD TRUCKS 4142 с усилено окачване   БУЛАВТО АД достави първия по рода си кариерен самосвал модел 4142 XD с усилено окачване на водеща фирма от строителния бранш. Цялостната концепция на камиона е да издържа на най-тежките условия, които една кариера може да предложи и да изпълни своята мисия. Подобренията са във всяко едно отношение, свързани с ходова част, здравина и икономичност.   Самосвалната надстройка е с обем 24 куб.м., със задно разтоварване и специално кариерно изпълнение на правоъгълен кош с усилен под и стени, изработени от материал HARDOX с дебелини 12 и 8 мм.

Повече
Два зърновоза FORD TRUCKS 4142 D за Добрич

БУЛАВТО АД достави на двама зърнопроизводители в Добрички регион зърновози FORD TRUCKS 4142 D. Камионите са със задвижване 8х4 и междуосие 5100 мм, оборудвани с двигател с мощност 420 к.с. и ръчна скоростна кутия ZF. Самосвалната надстройка е с обем 30 куб.м., предназначена е за превоз на зърнени култури, с двойни задни врати позволяващи два вида отваряне (стандартно или настрани), ревизионни отвори и хидравлична система с преден цилиндър на реномирания производител HYVA.

Повече