30 години Булавто

FordTrucks Новини

СПОДЕЛЯМЕ ТОВАРА ЗА ПО-МАЛКО РАЗХОДИ

FORD TRUCKS се насочва към устойчиво бъдеще с нулеви емисии чрез въвеждане на нови иновативни технологии за икономично и безопасно шофиране. Нaшата основна цел е да допринасяме за намаляване на оперативните разходи и емисиите на CO2 в автомобилния транспорт, като същевременно увеличим производителността на автопарка. През ноември и декември 2022 г. FORD TRUCKS BULGARIA стартира кампания с F-MAX на фокус. Кампанията: FORD TRUCKS знае колко важно е да постигате най-добрите резултати за вашия бизнес! Затова винаги споделяме товара и оптимизираме разходите и ефективността! През ноември и Декември 2022 г. всеки, направил поръчка на F-MAX ще участва в специално обучение, проведено от Павел Лефтеров, лицензиран инструктор от Ford Тrucks Driving Academy. Обучението: Обучението е специално…

Повече
Споделяме товара в търсене на успешните решения в транспорта

БУЛАВТО участва в Конференцията по транспортна инфраструктура в гр. Несебър (06-08 октомври). Конференцията поставя най–актуалните проблеми на транспортната инфраструктура и предлага решения чрез взаимовръзка между администрацията, науката и бизнеса. Форумът е място за излагане на идеи и решения. Желаем да бъдем полезни на участниците и ще направим презентация на тема Успешни решения в транспорта – кои решения са успешни и защо е важно транспортните решения да са комплексни.

Повече
Ford Trucks показва за първи път своя 100% електрически камион в подкрепа на амбициозната си цел: “до 2030 година 50% от продажбите в Европа ще бъдат с “0” емисии”

Ford Trucks показва за първи път своя 100% електрически камион в подкрепа на амбициозната си цел: “до 2030 година 50% от продажбите в Европа ще бъдат с “0” емисии”   Ford Trucks показа за първи път своя съвсем нов 100% електрически камион и прави огромна крачка към устойчово бъдеще на тежкотоварните превозни средства на Международното изложение на автомобили за работа (IAA Transportation 2022) в Хановер. До 2030 година 50% от продажбите на Ford Trucks в Европа ще бъдат с нулеви емисии. Поколението F на Ford Trucks предлага технологии, които задоволяват различни нужди и покрива всичко – от нулеви емисии до автономни превозни средства. Иновативните нови характеристики и технологиите от ново поколение, които Ford Trucks разработи, гарантират, че компанията…

Повече
Сметосъбиращата машина Ford Trucks зае активно участие в зелената инициатива на bTV - „Да изчистим България за един ден“!

Сметосъбиращата машина Ford Trucks зае активно участие в зелената инициатива на bTV - „Да изчистим България за един ден“! Инициативата се проведе на 17-ти септември за поредна година. Екипът на Булавто се включи в почистването на Природен парк Витоша заедно с десетки доброволци. Малки и големи обединиха сили, за да споделят отговорността към природата.   Сметосъбиращата машина Ford 1833DC, с обем на надстройката от 16  куб. м., доказа своята висока ефективност, икономичност и функционалност при експлоатацията си във всякакви метеорологични условия и терени.   Въпреки дъждовния ден заедно с останалите доброволци успяхме да извозим от Парка повече от 30 куб. м. боклук.   С Ford Trucks споделяме не само товара, но и отговорността към природата!

Повече