30 години Булавто

FordTrucks БУЛАВТО представя интересни модели на TRUCK EXPO 2023 и празнува своите 30 години 05-06-2023

БУЛАВТО ПРЕДСТАВЯ ИНТЕРЕСНИ МОДЕЛИ НА TRUCK EXPO 2023 И ПРАЗНУВА СВОИТЕ 30 ГОДИНИ

От 8 до 10 юни Truck Expo отново ще събере изложители, посетители и клиенти на тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства с инвестиционно предназначение.

Освен традиционното представяне на най-новите модели в гамата на FORD TRUCKS, на 8 юни, в първия ден на изложението,  БУЛАВТО ще отпразнува с посетителите на щанда и 30-годишнината от своето основаване. Шеф Ути Бъчваров ще приготви вкусна храна, а доброто  настроение ще се поддържа с хубава музика и приятни изненади.

Trucks Bulgaria ще представи на специализираната и професионална аудитория най-новите и най-продаваните си модели в гамата си:

  • ПЪРВИЯТ 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КАМИОН

БУЛАВТО ще представи следващото поколение на FORD TRUCKS, първият 100% електрически камион, е разработен с цел „да бъде приятел по пътя, който се грижи за клиентите си и помага за развиването на техния бизнес“. ТоJ се откроява с разширени функции за свързаност и обещава да бъде силно конкурентно на европейските пазари със своята атрактивна крайна цена на придобиване. Изцяло електрическият камион на Ford Trucks е с полезен товар от 18-26 тона. Той е с отлична маневреност и предлага много ползи, включително по-добра месечна консумация на енергия, в сравнение с камионите с двигатели с вътрешно горене.  Енергийните разходи например ще намалеят почти на половина в сравнение със сегашните нива. Разходите за поддръжка също ще намалеят с около две трети, тъй като електрическите превозни средства имат по-малко движещи се части, изискващи поддръжка.

  • ВЛЕКАЧ F-MAX С НОВА СКОРОСТНА КУТИЯ

Станадартната версия на модела е оборудвана с новата разработена от FORD скоростна кутия, осигуряваща по-добра сходимост (симбиоза) с двигателния тракт. Тя подобрява някои от ключовите параметри в експлоатацията на влекача. Представеният на експонат е снабден както с функицията Eco + Mode, така и  с множество допълнителни екстри, осигуряващи по-добрия разход на камиона и по-голям комфорт на водача.

  • УДЪЛЖЕНА ВЕРСИЯ F-MAX L

Тази модификация на модела позволява инсталирането на резервоари за гориво с вместимост 1350 л. Този факт, заедно добрия разход на гориво, позволява на клиентите да изпълняват своите мисии на  разстояния до 5000 км с едно зареждане, както и да подобрят времето за изпълнение на самата мисия. 

В допълнение, тази модификация е снабдена уникалната функция Eco + Mode, която ограничава мощността на двигателя от 500 к.с., на 450 к.с. Това става или чрез команда от таблото, дадена от шофьора, или чрез мобилното приложение от Флийт мениджъра. Функцията позволява допълнително намаляване на разхода на гориво до 8% при мисии, които не изискват използване на пълната мощност. Така на практика камионът разполага с два двигателя. 

12-степенната автоматична скоростна кутия е ZF от най-новото поколение, а мощната двигателна спирачка е 400 кВт, в комбинация с интардер до 1000 кВт.

Кабината е изключително просторна,  разработена специално за транспорт на дълги разстояния. Има равен под, широка е 2,5 м, а вътрешната ѝ височина е 2,16 м. Разполага с огромни багажни отделения, всичко е лесно достъпно за водача, а панелът с инструменти е ясен и информативен.

Между множството полезни функции налице са и Eco-Roll, Адаптивен круиз контрол и GPS- базирана система „MAX Cruise“, която управлява двигателния тракт съобразно терена.

Версията L е с по-дълго междуосие.

 

FORD TRUCKS 4142D – СУПЕР РАБОТНИКЪТ В ГОЛЯМОТО СЕМЕЙСТВО НА FORD TRUCKS

Различните варианти на обновения модел за строителство 4142 покриват целия спектър от мисии и е подходящ за всякакъв вид условия.

Със своята колесна формула 8X4, този модел е маневрен, а подобреният двудисков съединител помага за удължаване на експлоатацията на машината. Това гарантира  безкомпромисно изпълнение, дори и през най-дългия работен ден.

Представената версия на Truck Expo 2023 е със самосвална надстройка ARSLAN 20 куб.м.. Самосвалът на FORD TRUCKS 4142D е надежден, високопроходим и много ефективен. Разполага с 420 к.с двигател. Стандартана конфигурация включва механична скоростна кутия ZF, но може да се поръча и автоматична. Надстройкта е олекотена и здрава.

БУЛАВТО ОЧАКВА СВОИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ НА ВЪНШНА ПЛОЩ А3.

Предишно събитие Следващо събитие