30 години Булавто

FordTrucks Ford Trucks 4142D – Супер работникът в голямото семейство на Ford Trucks! 06-12-2020

Ford Trucks 4142D – Супер работникът в голямото семейство на Ford Trucks!

 

От 1960 година насам Ford Trucks се стреми да предлага най-ефективните машини, от които бизнеса има нужда. Всяка година компанията обновява значително портфолиото си, за да може да отговори, както на специфичните нужди на пазара, така и на вкуса на всеки клиент.

 

Спецификация 

През 2020 г., към голямото семейство на Ford Trucks Bulgaria се присъедини и обновеният модел на самосвала 4142D с колесна формула 8х4. 

Със своята колесна формула 8X4, този модел е изклчително маневрен, а подобреният двудисков съединител помага за удължаване на експлоатацията на машината. Така можете да разчитате на безкомпромисно изпълнение, дори и през най-дългия работен ден. 

Инженерите на бранда са направили и други подобрения в модела – подсилена е издръжловостта на кардана, като заедно с това е усилено и окачването. А най-хубавото от всичко е, че съществува и изцяло кариерен пакет на 4142D, което прави камиона незаменим „помощник“ във всякакви тежки условия. 

Неслучайно моделът си печели име на „черноработника“ в семейството, демонстрирайки огромна издръжливост с оптимален разход на гориво и максимална ефективност във всеки един момент.  

 

Интериор и екстериор 

Дизайнът на машината е съобразен със специфичните параметри на всеки отделен проект с възможност за вариации. Опцията за различни междуосия и деференциални предавателни числа прави камиона изключително ефективен и оптимален избор. Като добавим и ниският разход на гориво, то не ни остава нищо друго, освен бурно да ръкопляскаме на това „голямо момче“ за отличното представяне на терен.

 

Ако искате да се „запознаете лично“ с 4142D, можете да ни откриете в точките за продажба на Булавто в градовете София, Варна и Бургас.

Предишно събитие Следващо събитие